Startsida Winther CommerceWinther CommerceTjänster Winther CommerceWinther Commerce Referenser Winther CommerceWinther CommerceOm oss på Winther CommerceWinther CommerceKontakta Winther Commerce

PAKETRESOR


läs mer om STUDIERESOR


Med kontakter och god lokalkännedom kan jag ordna paketresor till Siljansbyggden i Dalarna. I Siljansbygden får du uppleva spännande kontraster, här lever det traditionella sida vid sida med det moderna. Det finns aktiviteter för alla åldrar. Här kan du ena dagen besöka en levande fäbodvall, och nästa dag stå öga mot öga med en isbjörn på Polar World i Orsa Grönklitt.

Här blandas ett rikt kulturarv och folkkära evenemang med temaparker. Den mäktiga naturen slår det mesta. Koppla av och njut av stillheten och storheten, tag en avkopplande baddag vid någon av Siljans långgrunda sandstrand.

Barn kan ha hur kul som helst på de spännande utflyktsmålen som världens största isbjörnsanläggning – Polar World i Orsa Grönklitt, Leksand Sommarland och Sagolandet Tomteland vid Gesundaberget eller någon av de levande fäbodvallarna. Här möter du traditionellt fäbodbruk med kor, hästar, getter, höns. På de flesta fäbodarna kan du också handla lokala delikatesser som smör, messmör och ost.

Vill du uppleva Siljan från sjösidan finns det turer bl.a. med Sveriges äldsta propellerfartyg S/S Engelbrekt och klassiska M/S Gustaf Wasa.

Konst på Zornmuseet och konsthantverk är en del av det rika kulturarvet och vida känt långt utanför bygdens gränser, här finns färgsprakande folkdräkter, hårkullor, blommande kurbits och de välkända dalahästarna, som tillverkas i Nusnäs.

Budget eller lyx, stora- eller små grupper, låt mig ge dig en upplevelse för livet i Sveriges hjärta!

Pictures shown with the approval of photographer Lars Dahlström


Tillbaka